We zijn een ervaren team van ontwerpers en creatieve software-ontwikkelaars

Een digitaal ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve bezoekerservaringen voor musea, science centers en bezoekerscentra.

We zijn een ervaren team van ontwerpers en creatieve software-ontwikkelaars

Een digitaal ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve opstellingen voor musea, science centers en bezoekerscentra.

Concept, interactie & grafisch ontwerpers


De ontwerpers van Kiss the Frog weten wel hoe ze een schets of briefing moeten aanpakken en vormen deze moeiteloos om in een sterk ontwerp. Onze mix van interactie-, industrieel- en grafisch ontwerpers geeft ons de mogelijkheid om klanten een complete oplossing aan te bieden.

Creatieve developers


Onze developers ontwikkelen innovatieve digitale belevingen die wereldwijd worden gebruikt. Ons hechte team is goed op elkaar ingespeeld. We experimenteren met technieken en maken ze toepasbaar voor onze klanten. Samen creëren we betoverende en grensverleggende interactieve opstellingen.

About Kiss the Frog interactive media

Hardwarespecialisten


Onze hardware know-how en ervaring zijn ongetwijfeld een van onze sterkste punten. We beschikken over de kennis en techniek om de nieuwste technologieën snel en efficiënt bij onze klanten te implementeren.

Kantoor-PM final

Projectmanagers


We leveren gedreven projectmanagers tijdens het gehele proces - van kick-off tot oplevering. Onze projectmanagers begeleiden elk project vanaf een vroeg stadium wat resulteert in oplevering van de beste interactive, ruim binnen de gestelde tijd.


Est. 2001

Met 20 jaar ervaring voelen we ons energieker dan ooit.

About Contact Kiss the Frog

Est. 2001

Met bijna 20 jaar ervaring voelen we ons sterker dan ooit.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent