Opdrachtgever
Dialogue Social Enterprise


Project website
dialog-in-hamburg.de


Realisatie
2024


Partner
Go Wonder

TimeShift in the Dark

Bezoekers stappen in het onbekende met 'TimeShift'! Onze opdrachtgever wilde de indrukwekkende experience 'Dialogue in the Dark' toekomstbestendig maken. Het doel? Bezoekers een voorproefje geven van hoe het is om door de wereld te navigeren zonder zicht en ze tegelijkertijd kennis laten maken met ondersteunende technologieën. Kiss the Frog werkte samen met de klant aan een nieuw concept. We ontwierpen en ontwikkelden een experience voor de donkere ruimte waarin de fysieke wereld mengt met de digitale wereld. Met behulp van een op maat gemaakt slim apparaat splitsen bezoekers zich op in drie teams en dompelen ze zich onder in het verhaal van A.I.V.A terwijl ze van licht naar duisternis gaan. A.I.V.A, een AI stem, wil hen een toekomst laten zien waarin iedereen, ongeacht capaciteiten, op gelijke voet staat, maar ondervindt technische problemen. Bezoekers moeten de problemen oplossen. Ons slimme apparaat leidt ze door opdrachten zoals het oplossen van storingen en het vinden van gekleurde kabels. Ze gebruiken tags en hun slimme apparaten om erachter te komen welke kabels ze moeten pakken. Als ze alle uitdagingen hebben volbracht, krijgen ze een voorproefje van de toekomst.

Bezoekers betreden A.I.V.A’s simulatie in het donker, voeren gezamenlijk opdrachten uit met behulp van een slim apparaat en verzamelen waardevolle inzichten voor een betere toekomst.

TimeShift
TimeShift

"Nogmaals bedankt Kiss The Frog team voor jullie harde werk. Samen hebben we een geweldig en impactvol project gecreëerd!"

Anna Sieroslawski, Programma-ontwikkeling, Dialogue Social Enterprise