Opdrachtgever
Lely


Project website
lely.com


Realisatie
2022


Partners
DST-Sandenburg
Bruns
Ata Tech


Foto’s
Copyright Lely Holding B.V. 2022

Lely Experience

In deze experience maken bezoekers op een dynamische en interactieve wijze kennis met het merk Lely, de producent van robots en datasystemen voor de melkveehouderij. Ze ontdekken en leren meer over de producten, ervaringen van boeren en de visie van Lely op het Bedrijf van de Toekomst. Op zeven interactieve stations worden de belangrijkste producten van Lely uitgelicht. Bezoekers vinden meer informatie over hun gebruik, de voordelen en innovaties. Centraal in de experience staat een grote projectie-touchtafel waar bezoekers kennis maken met de wereld van Lely. De projectie bevat feiten en cijfers, de geschiedenis van Lely en nieuwe producten. De tafel doet ook dienst als projectieshow. Tijdens een videoprojectie van drie minuten op een schaalmodel van een boerderij, wordt een 'gewone' boerderij omgetoverd in een boerderij van de toekomst. Dit wordt bereikt door deze boerderij te 'upgraden' met producten van Lely. Kiss the Frog is verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de multimedia exhibits.

Tijdens een videoprojectie van drie minuten op een schaalmodel van een boerderij, wordt een ‘gewone’ boerderij omgetoverd in een boerderij van de toekomst. De projectie toont feiten en cijfers, de geschiedenis van Lely, nieuwe producten en de visie van Lely op het Bedrijf van de Toekomst.

Bezoekers kunnen de belangrijkste producten van Lely ontdekken. Op zeven interactieve stations worden hun gebruik, de voordelen en innovaties uitgelicht.

Lely Experience
Lely Experience
Lely Experience
Lely Experience