Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Heb je talent en wil je onderdeel zijn van ons team? Twijfel dan niet. Stuur ons een email via: sollicitatie@kissthefrog.nl

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Heb je talent en wil je onderdeel zijn van ons team? Twijfel dan niet. Stuur ons een email via: sollicitatie@kissthefrog.nl

Stage Developer


Kiss the Frog werkt wereldwijd aan de mooiste musea en beste experiences. We werken voor klinkende namen als LEGO, Beeld en Geluid en het Rijksmuseum. Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale producties die bezoekers een onvergetelijke ervaring moeten bieden. We zijn vakidioten die continu het maximale uit een project willen halen. Ter uitbreiding van ons development team zijn we op zoek naar talent.

Waar lopen wij warm voor?

  • Elke dag is anders. Wij werken op elk moment aan zo’n 20 actieve projecten in binnen- en buitenland, van groot tot klein. Je schakelt continu tussen projecten waaraan je met je eigen specifieke kennis een grote bijdrage levert.
  • De projecten die we doen vragen het maximale van je creativiteit. Omdat ieder project maatwerk is, moet je steeds op zoek naar de beste oplossing binnen de kaders van het project.

  • Je werk is zichtbaar en relevant. Onze projecten draaien om de inhoud en worden letterlijk door een miljoenenpubliek aangeraakt. We bouwen dus geen onzichtbare technologie, maar ervaringen waar je trots op kunt zijn.
  • The show must go on. De opening van een museum gaat altijd door. Het geeft een kick wanneer je samen met je team de rust kunt bewaren en een geweldig resultaat neerzet.

Je profiel

– HBO/WO opleiding in een relevante richting
– Sterke affiniteit met casual/social gaming
– Goede communicatieve eigenschappen
– Een enthousiaste en overtuigende houding
– Vloeiend in Engels, zowel gesproken als geschreven.

We bieden flexibele werktijden, een prettige werksfeer, gezellige lunches en mooie projecten voor aansprekende klanten. Kiss the Frog is gevestigd in Delft.

Wil je onderdeel zijn van ons team? (en dat wil je!)

Stuur dan een email naar sollicitatie@kissthefrog.nl