Opdrachtgever
LEGO® House


Project website
legohouse.com


Realisatie
2022


Partners
Bruns
Ata Tech
AV design

Breng je creatie tot leven

Maak een LEGO® figuur, geeft het een emotie, scan en laat hem dansen op het podium! Bezoekers van LEGO® House verkennen een wereld van zelfexpressie in de Mood Mixer. Ze bouwen hun eigen personage met LEGO-stenen, geven het een persoonlijkheid en lanceren het in een optreden op het gigantische digitale LEGO House-podium. Het immense digitale podium is gevuld met eerder gebouwde personages die op het ritme van de beat bewegen. De bezoeker begint met het bouwen van een personage of motief met behulp van LEGO-stenen. Bedrukte oog- en mondtegels kunnen worden aangebracht om een ​​gezicht toe te voegen. De bezoeker lanceert vervolgens zijn creatie op een van de lanceerstations. Het personage staat centraal in zijn optreden en werkt samen met de andere personages. Elk personage op het podium is visueel uniek en drukt een unieke persoonlijkheid uit die is toegewezen door de maker. Elk personage, gebouwd met LEGO-stenen, is daarom een ​​unieke artiest, uitgedrukt door beweging, gezichtsuitdrukkingen, geluiden en muziek.
LEGO House - Mood Mixer
LEGO House - Mood Mixer
LEGO House - Mood Mixer
LEGO House - Mood Mixer

In Mood Mixer in LEGO® House kunnen bezoekers op een leuke en betrokken manier met emoties spelen met LEGO-stenen. Ze kunnen de stemming beïnvloeden van het personage met wie ze spelen. Blij, verdrietig, boos of misschien zelfs een beetje brutaal?

LEGO House - Mood Mixer
LEGO House - Mood Mixer
LEGO House - Mood Mixer
LEGO House - Mood Mixer

Vergeet niet om je “15 seconds of fame” opnieuw te beleven als je thuiskomt. Elke creatie wordt met een RFID-armbandje opgeslagen in het digitale, persoonlijke profiel van een bezoeker om na hun bezoek te delen met vrienden en familie.

"Super interactief. Heel leuk dat je in elke zone je bandje kunt scannen, foto's van je bouwwerk kunt maken en deze thuis nog kunt downloaden.”

Robyn, Tripadvisor beoordeling (april 2022)